Gratis verzending vanaf € 80,00
Voor 17.00 uur besteld, morgen thuis

Wat is EGCG

Groene thee is thee gemaakt van de bladeren van de Camellia sinensis. Groene thee is al eeuwen en eeuwen zeer populair in China en Japan, vanwege de geneeskrachtige eigenschappen. De laatste jaren wordt groene thee ook steeds populairder in het Westen.

De groene theeplant stimuleert de gezondheid van steeds meer Nederlanders!

Pas de laatste decennia dringt tot de medische stand in Nederland door wat precies de vele gunstige effecten van de groene theeplant op uw gezondheid en weerstand zijn. Helemaal nadat het proces lukte om de natuurlijke werkzame stof EGCG uit de groene theeplant te halen en in werkzame capsules te stoppen voor dagelijks gebruik, nam het gebruik in Nederland hand over hand toe. Onderzoek bewijst dat het drinken van groene thee bijvoorbeeld de kans op hart- en vaatziekten verkleint. Ook zien we dat groene thee de algehele gezondheid bevordert en dat het helpt bij de preventie en de behandeling van diverse chronische ziekten.

Het draait om de stof EGCG

De stof EGCG is het belangrijkste bestanddeel in groene thee. Aan deze stof dankt groene thee zijn geneeskrachtige werking. Bij groene thee worden de verse blaadjes gestoomd. Dit voorkomt dat de polyfenolen oxideren. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat EGCG een zeer sterke antioxidant is waaraan talloze gezondheidsbevorderende eigenschappen worden toegeschreven.

Iederéén in de familie heeft baat bij EGCG

De werkzame stof EGCG uit de groene theeplant houdt elk lid van uw familie mooi, jong en sterk. Van kind tot ouders. Van ouders tot grootouders. Begin er nu mee, verhoog uw weerstand en geniet jarenlang van een gezond, mooi en fit lichaam en houdt ziektes, bacteriën en ontstekingen op afstand!

  • Goed voor hart- en bloedvaten.
  • Helpt bij verlaging van het cholesterolgehalte.
  • Verhoogt de vetverbranding.
  • Krachtige antioxidant.  

Is het slikken van EGCG veilig?

  • Uit onderzoek blijkt dat u zelfs zeer hoge dosis van deze stof veilig kunt slikken.
  • In Amerika heeft FDA (Food and Drug Administration) de stof als veilig verklaard. 

Mooi; Uw huid en een mooie strakke lijn

De huid is de spiegel van wat er allemaal gebeurt in uw lichaam. Refresh Teacaps voedt en beschermt de huid, is goed voor het bindweefsel in de huid, beschermt de huid tegen veroudering, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, beschermt tegen de uv-straling van de zon en is een sterke antioxidant. Refresh Teacaps ondersteunt u ook bij het natuurlijk afvallen, verhoogt de vetverbranding, verhoogt het basaalmetabolisme (uw stofwisseing) en helpt uw lever om uw lichaam te ontgiften. U verliest vetmassa, maar geen spierweefsel. Dit in tegenstelling tot andere afvalmethodes.


Jong; Uw drie-eenheid: hart, vaten en cholesterol

Gelukkig gezond! Zoals liefde, geluk en ons hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, geld dit ook voor ons hart, onze bloedvaten, en het cholesterol in ons lichaam. Refresh Teacaps houdt de bloedvaten soepel, elastisch en schoon, verlaagt het cholesterolgehalte en is bevorderlijk voor het behoud van een sterke vaatwand en een goede bloeddruk. Zo bevordert het de doorbloeding.


Sterk; Meer energie en minder vermoeid

Veel mensen zijn chronisch moe door een “energie-lek” als gevolg van een druk bestaan met veel stress. De Refresh Teacaps ondersteunen uw actieve en ontspannen levensstijl. Ze zorgen voor een meer geestelijke energie, maken minder stressgevoelig en helpen u evenwichtig te zijn in stresssituaties. Alle bovengenoemde voordelen van Refresh Teacaps verhogen uw algehele weerstand.


De veiligheid van EGCG heeft u zelf in de hand…

Is het slikken van EGCG veilig? Uit onderzoek blijkt dat u zelfs zeer hoge dosis van deze stof veilig kunt slikken. In Amerika heeft FDA (Food and Drug Administration) de stof als veilig verklaard. Graag geven wij u enkele tips.

  • Het is van cruciaal om preparaten te kiezen met uitsluitend gezuiverde EGCG erin, de andere bestanddelen zijn niet noodzakelijk!
  • De minder zuivere groene thee-extracten bevatten mogelijk ook andere, soms schadelijke, stoffen die in de theeplant zitten zoals: pesticiden, zware metalen en coffeïne.
  • De grondstof met een gehalte van 94% aan EGCG heeft niet voor niets in de Verenigde Staten een GRAS-certificaat (Generally Recognized As Safe)!Onze producten

1 flacon (42 stuks) / vanaf 3 weken tot 1,5 maand

1 flacon (42 stuks) / vanaf 3 weken tot 1,5 maand

De Refresh Teacaps capsules hebben een minder bittere smaak dan andere capsules en zijn makkelijk op..

€ 17,25

5 flacons (210 stuks) / vanaf minimaal 15 weken

5 flacons (210 stuks) / vanaf minimaal 15 weken

Koop dit product en bespaar € 5,35 op de verzendkosten De Refresh Teacaps capsules hebben een..

€ 86,25

10 flacons (420 stuks) / vanaf minimaal 30 weken

10 flacons (420 stuks) / vanaf minimaal 30 weken

Koop dit product en bespaar € 5,35 op de verzendkosten en € 10,00 pakketvoordeel De Refresh..

€ 162,50