Gratis verzending vanaf € 80,00
Voor 17.00 uur besteld, morgen thuis

Groene thee capsules

Voelt u zich niet meer zo fit als vroeger nu u ouder wordt? Dankzij de groene thee capsules van Refresh Teacaps voelt u zich beter dan ooit! Uw huid wordt mooier en strakker, u heeft meer energie en u draagt bij aan een goed hart, vaten en cholesterol. En dat allemaal door iedere dag 1 a 2 capsules te slikken. Voel u mooi, sterk én jong met behulp van Refresh Teacaps.

Bent u benieuwd naar wat deze groene thee pillen voor uw gezondheid kunnen betekenen? Bestel 42 stuks en ervaar het helemaal zelf! Meer weten? Neem contact op met de klantenservice en kom meer te weten over deze pillen met heilzame werking.Benieuwd naar de EGCG capsules? bestellen of een infopakketje aanvragen!

Kortom: de groene thee pillen kunnen veel betekenen voor u en uw gezondheid. Zowel voor uw huid, als voor uw gezondheid. Bent u benieuwd naar wat deze werkende stof in de pillen voor u kunnen betekenen? Bestel 42 stuks en ervaar het zelf! Neem er 1 a 2 per dag, een half uur voor de maaltijd op een nuchtere maag. Wilt u meer weten over de werking, of over het gebruikersadvies? Neem gerust contact op met de medewerkers van onze klantenservice zodat we u van deskundige informatie en advies kunnen voorzien.

Bestel een gratis infopakketje via het contactformulier!EGCG maakt jong, mooi en sterk

Naarmate u ouder wordt neemt uw gezondheid steeds iets meer af en u heeft steeds minder energie. Dankzij de werking van de groene thee EGCG capsules van Refresh Teacaps kunt u dit proces tegengaan. Meer dan dat zelfs! De capsules ondersteunen uw gezondheid en laten u stralen als nooit tevoren. Door deze EGCG pillen te slikken beschermt en voedt u uw huid. Daarnaast houdt Refresh Teacaps uw bloedvaten schoon en elastisch, blijft uw cholesterol laag en blijft uw hart in een goede conditie. Het behoedt u van ernstige ziektes, zo blijkt uit onderzoek. Deze heilzame EGCG draagt dus bij aan:

  • Mooie en strakke huid
  • Drie-eenheid. Hart, vaten en cholesterol
  • Meer energie, minder vermoeidheid.Groene thee capsules van Refresh Teacaps

De groene thee pillen van Refresh Teacaps laten u kennis maken kennis maken met de heilzame werking van EGCG: een werkzame stof uit groene thee. Dit is dan ook het belangrijkste bestanddeel van groene thee. Dit bestanddeel wordt uit de bladeren van de Camellisa sinensis gehaald en verwerkt in een capsule. Neem iedere dag 1 a 2 capsules in op nuchtere maag, een half uur voor de maaltijd. U zult al snel merken dat deze groene thee pillen een geneeskrachtige werking hebben. Voor ieder gezinslid! Van jong tot oud. Iedereen heeft baat bij EGCG zonder cafeïne.

Refresh Teacaps is voor wie langer mooi, jong en sterk wil blijven en kiest voor een gezonde levensstijl met de heilzame werking van de groene theeplant. Het is voor iedereen die zich er ervan bewust is, dat de tijd voor hem of haar doortikt.

Waarom Refresh Teacaps?

Kiest u voor EGCG capsules van Refresh Teacaps? Dan maakt u de juiste keuze! U geniet namelijk van een hoop voordelen, waaronder:

  • Gratis verzending vanaf €80,00
  • Houdt u mooi, jong en sterk
  • Voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • 95% pure EGCG
  • Geen toegevoegde stoffen, dus ook geen cafeïne.
Bevat de meest zuivere EGCG, geëxtraheerd uit natuurlijke theeplanten.

Onze producten

1 flacon (42 stuks) / vanaf 3 weken tot 1,5 maand

1 flacon (42 stuks) / vanaf 3 weken tot 1,5 maand

De Refresh Teacaps capsules hebben een minder bittere smaak dan andere capsules en zijn makkelijk op..

€ 17,25

5 flacons (210 stuks) / vanaf minimaal 15 weken

5 flacons (210 stuks) / vanaf minimaal 15 weken

Koop dit product en bespaar € 5,35 op de verzendkosten De Refresh Teacaps capsules hebben een..

€ 86,25

10 flacons (420 stuks) / vanaf minimaal 30 weken

10 flacons (420 stuks) / vanaf minimaal 30 weken

Koop dit product en bespaar € 5,35 op de verzendkosten en € 10,00 pakketvoordeel De Refresh..

€ 162,50