Gratis verzending vanaf € 80,00
Voor 17.00 uur besteld, morgen thuis

Groen thee en zijn krachtige antioxidanten

EGCG is een krachtig antioxidant. Meerdere gebruikers van de Refresh Teacaps ervaren meer energie en meer weerstand. Uw lichaam wordt beschermd tegen vrije radicalen, stofjes en deeltjes die niet in uw lichaam thuishoren en lichaamsvreemd zijn. Deze kunnen uw cellen beschadigen, omdat zij kunnen reageren met uw DNA in de cellen. Dit proces kenmerkt uw veroudering en kan kanker veroorzaken. EGCG is zo sterk en gaat deze processen tegen. De antioxidantactiviteit van EGCG is nog sterker dan die van knoflook of vitamine C. Voorbeelden van vrije radicalen zijn o.a. : sigarettenrook, luchtvervuiling of straling. Verder help EGCG ook bij een gezond lichaamsgewicht en werkt antiviraal en antibacterieel.

De ervaring van een van de gebruikers van EGCG in de Refresh Teacaps ( hieronder beschreven ), wordt door veel mensen ervaren:


”Ik gebruik nu ongeveer 3 maanden de Refresh Teacaps en ben erg tevreden met het resultaat! Normaal gesproken ben ik wat sceptisch met deze dingen en denk ik dat het een verkooptrucje is, maar ik merk toch echt verschil sinds ik de Refresh Teacaps slik.

Ik heb meer energie en heb meer weerstand gekregen. Door mijn kinderen kreeg in het verleden vaak toch ook een verkoudheid of kreeg ik ook griep wanneer zij net weer hersteld waren. Maar ik ben afgelopen winter niet meer ziek geweest of verkouden, terwijl zij wel een paar keer verkouden zijn geweest en griep hebben gehad. Ik slik maar een pilletje per dag, in de ochtend op de nuchtere maag. En in de avond drink ik een kop groene thee.

Ik ben nu van mening, dat de EGCG uit de groene thee extract wel een heel krachtige antioxidant moet zijn. Ik hoop dat er steeds meer mensen bekend worden gemaakt met de Refresh Teacaps.

Ik dank u voor het delen van mijn mening.”


Wat is groene thee Capsules bestellen


Onze producten

1 flacon (42 stuks) / vanaf 3 weken tot 1,5 maand

1 flacon (42 stuks) / vanaf 3 weken tot 1,5 maand

De Refresh Teacaps capsules hebben een minder bittere smaak dan andere capsules en zijn makkelijk op..

€ 17,25

5 flacons (210 stuks) / vanaf minimaal 15 weken

5 flacons (210 stuks) / vanaf minimaal 15 weken

Koop dit product en bespaar € 5,35 op de verzendkosten De Refresh Teacaps capsules hebben een..

€ 86,25

10 flacons (420 stuks) / vanaf minimaal 30 weken

10 flacons (420 stuks) / vanaf minimaal 30 weken

Koop dit product en bespaar € 5,35 op de verzendkosten en € 10,00 pakketvoordeel De Refresh..

€ 162,50