Gratis verzending vanaf € 80,00
Voor 17.00 uur besteld, morgen thuis

EGCG en het effect op vermoeidheid

Nooit meer moe!

Dat zou een droom zijn, nietwaar! Vermoeidheid hoort bij het leven. Het kan niet anders en zegt u nu zelf – wat is er tegen om lekker fysiek moe te zijn. Dat is dan meestal het resultaat van een gezonde dosis lichamelijke inspanning die juist prima is om gezond en fit te blijven. 

Maar veel mensen zijn chronisch moe door een ‘energie-lek’, als gevolg van een druk bestaan met veel stress. Zonder dat u zich lichamelijk overdreven inspant sijpelt de energie uit u weg door de veelheid en zorgen van het leven. Dat is een vorm van moeheid die u liever kwijt dan rijk bent. 

‘Ontspannen’ is hier het toverwoord waarop een breed scala aan methoden zijn gebaseerd die u kunt toepassen om de stress in uw leven te reduceren. Deze methoden zijn vooral gericht op de ‘Mind’.  Maar de ‘Body’ kan ook wel wat extra’s gebruiken! Refresh Teacaps biedt dat extra’s om u te helpen beter met de druk van het leven om te gaan.

 

Hoe ondersteunt Refresh Teacaps (EGCG) uw actieve en ontspannen levensstijl?

 

·         Geeft meer energie

·         Voor meer geestelijke energie

·         Maakt minder stressgevoelig

·         Helpt u evenwichtig te zijn in stresssituaties

 

Het jachtige leven in onze Westerse maatschappij stelt hoge eisen aan uw lichaam en uw geest. De enorme hoeveelheid indrukken waartoe u zich dagelijks moeten verhouden is als een zoekopdracht in Google – binnen fracties van seconden moet u talloze opties hebben verkend, overwogen en op prioriteit gerangschikt om tot een besluit te komen en tot actie over te gaan. Steeds weer!

Ter vergelijking - een zoekopdracht in Google kost 1 kilojoule (kJ) aan energie. Dit komt overeen met de hoeveelheid energie die uw lichaam in 10 seconden verbruikt voor alle noodzakelijke functies.

 Zelfs bij intensief surfen op het internet blijft het aantal zoekopdrachten beperkt. Terwijl u elke seconde bloot staat aan talloze indrukken, de hele dag - elke dag weer. U kunt dus wel nagaan wat een energie het uw lichaam kost om al die indrukken dagelijks te verwerken. Veel dus!

Refresh Teacaps helpt u actief, alert en ontspannen te blijven bij het verwerken van deze niet aflatende stroom van indrukken dat het leven nu eenmaal met zich meebrengt.

 

 

 


Onze producten

1 flacon (42 stuks) / vanaf 3 weken tot 1,5 maand

1 flacon (42 stuks) / vanaf 3 weken tot 1,5 maand

De Refresh Teacaps capsules hebben een minder bittere smaak dan andere capsules en zijn makkelijk op..

€ 17,25

5 flacons (210 stuks) / vanaf minimaal 15 weken

5 flacons (210 stuks) / vanaf minimaal 15 weken

Koop dit product en bespaar € 5,35 op de verzendkosten De Refresh Teacaps capsules hebben een..

€ 86,25

10 flacons (420 stuks) / vanaf minimaal 30 weken

10 flacons (420 stuks) / vanaf minimaal 30 weken

Koop dit product en bespaar € 5,35 op de verzendkosten en € 10,00 pakketvoordeel De Refresh..

€ 162,50