Gratis verzending vanaf € 80,00
Voor 17.00 uur besteld, morgen thuis

EGCG en het effect op de mooie huid

Geen tweede kans voor een eerste indruk!

Vrouw of man, jong of oud, iedereen wil er goed en verzorgd uitzien én gezond zijn. Een goede gezondheid betekent dat u het beste uit het leven wilt halen – actief en energiek zijn, je goed voelen, er goed uitzien. Met uw huid presenteert u zich aan de wereld, laat u zien hoe u in het leven staat. Daarom is een gezonde en stralende huid de allerbeste eerste indruk.

Uw huid is de spiegel van wat er allemaal gebeurt in de rest van uw lichaam. Door uw organen te voorzien van de voedingsstoffen die ze nodig hebben om optimaal te functioneren, zal het resultaat zichtbaar zijn aan uw huid. Maar, in deze tijden is er vaak iets extra’s nodig. Dat extra biedt Refresh Teacaps.


Hoe ondersteunt Refresh Teacaps (EGCG) een mooie huid?

 

·         Voedt en beschermt de huid

·         Goed voor het bindweefsel in de huid

·         Beschermt de huid tegen veroudering

·         Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

·         Beschermt tegen de zon/UV-straling

·         Antioxidant

De huid is de buitenste laag van het lichaam die uw lichaam beschermt tegen invloeden van buitenaf. Daarom vraagt de huid om een goede verzorging, zodat ze jong, mooi en sterk blijft. Jong om alle essentiële functies zo goed mogelijk te blijven vervullen; mooi om u zelfbewust in het leven te doen staan en sterk om u te beschermen tegen de invloeden van buitenaf, zoals veroudering door UV-straling.

De processen die uw huid doen rimpelen, barsten, scheuren en dof maken, kortom, die uw huid doen verouderen zijn in principe dezelfde die de vitaliteit uw organen en weefsels in uw lichaam verlagen.

Huidverzorging van binnenuit met Refresh Teacaps ondersteunt daarom niet alleen uw huid, maar ook de rest van uw lichaam. Want om te kunnen stralen heeft uw huid belang bij een gezonde doorbloeding - voor een goede aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. Ook gezonde leverfunctie is essentieel voor een stralende huid - een goede verwerking van afvalstoffen voorkomt ophoping ervan in de huid.

Maar het allerbelangrijkste is de psychologische en sociale functie van de huid. Wie zich hiervan bewust is en iets extra’s doet om er goed en verzorgd uit te zien, voelt zich ook goed en komt positief over op anderen. De conditie van de huid speelt hierbij een bepalende rol en zorgt ervoor dat uw innerlijke schoonheid ook naar buiten toe uitstraalt.

Refresh Teacaps helpt u ‘stralend’ in het leven te staan. U voelt zich goed en dat mag gezien worden - uw huid is daarvan het bewijs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Onze producten

1 flacon (42 stuks) / vanaf 3 weken tot 1,5 maand

1 flacon (42 stuks) / vanaf 3 weken tot 1,5 maand

De Refresh Teacaps capsules hebben een minder bittere smaak dan andere capsules en zijn makkelijk op..

€ 17,25

5 flacons (210 stuks) / vanaf minimaal 15 weken

5 flacons (210 stuks) / vanaf minimaal 15 weken

Koop dit product en bespaar € 5,35 op de verzendkosten De Refresh Teacaps capsules hebben een..

€ 86,25

10 flacons (420 stuks) / vanaf minimaal 30 weken

10 flacons (420 stuks) / vanaf minimaal 30 weken

Koop dit product en bespaar € 5,35 op de verzendkosten en € 10,00 pakketvoordeel De Refresh..

€ 162,50