Gratis verzending vanaf € 80,00
Voor 17.00 uur besteld, morgen thuis

EGCG capsules

EGCG capsules

Iedereen wil er goed en verzorgd uitzien en gezond zijn. Een goede gezondheid betekent, dat u het beste uit het leven wilt halen: actief en energiek zijn, je goed voelen, er goed uitzien. Wilt u dit vanzelfsprekend ook dagelijks ervaren? Probeert u dan eens de EGCG capsules van Refresh Teacaps! Deze softgel capsules zorgen ervoor, dat u zich beter voelt en er beter gaat uitzien dankzij de natuurlijke groene thee stoffen.

Waarom EGCG capsules zo ideaal zijn? Meer energie, een betere conditie en een fittere uitstraling van uzelf en uw huid. Hiermee presenteert u zich aan de wereld en laat u zien hoe u in het leven staat.


EGCG capsules met 95% zuivere EGCG

EGCG capsules zijn onder veel mensen nog niet heel bekend, maar dat gaat vast en zeker gauw veranderen! Veel mensen weten al wel dat green tea/ groene thee erg gezond is. Groene thee drinken doet u daarom wellicht ook al wel. Maar precies die gezonde werking uit een kopje groene thee kunt u ook veel effectiever tot u nemen in een EGCG capsule per dag.

De Refresh Teacaps bevatten een zeer hoge kwaliteit EGCG en u kunt ervan op aan dat dit oorspronkelijk Nederlandse apotheekproduct 95% zuivere EGCG (150 mg per capsule) bevat en cafeïnevrij is. De hoeveelheid EGCG in de Teacaps zorgt voor een optimaal gevoel van welbevinden en biedt u een hoop gezondheidsvoordelen. Lees hier alles over wat EGCG precies is.


Wat doen de EGCG capsules?

EGCG , de belangrijkste werkzame stof uit groene thee, heeft een heilzame werking en is gemaakt van de het groene theeblad van de theeplant, de Camelia Sinsensis. In Azië waar de minste welvaartziektes voorkomen en de mensen het oudst worden, is groene thee nog steeds erg populair en er wordt in China en Japan dagelijks meerdere keren per dag groene thee gedronken. De EGCG in de capsules ondersteunt u bij:

  • Het behouden/versterken van een mooie en strakke huid
  • De drie-eenheid: Hart, vaten en cholesterol
  • Het verkrijgen van meer energie en minder vermoeidheid


Zonder cafeïne niet meer moe

Wilt u het liefst ook nooit meer moe zijn zonder cafeïne tot u te hoeven nemen? Door het dagelijks innemen van EGCG capsules profiteert u van de energieke werking op basis van natuurlijke groene theestoffen. Een EGCG Green tea capsule is een stuk gezonder dan dagelijks 5 koppen koffie drinken om maar niet moe te zijn én een stuk effectiever dan dagelijks 10 koppen groene thee drinken! Ontdek zelf onze groene thee capsules.


De voordelen op een rijtje

De Refresh Teacaps ondersteunen uw gezondheid en laten u weer stralen (anti-oxidant). Bij dagelijkse inname van een EGCG capsule zult u merken dat uw huid weer die glow krijgt die het vroeger van nature had. U ziet er fris, energiek en stralend uit dankzij de natuurlijke EGCG, geëxtraheerd uit groene theeplanten.

Daarnaast beschermt en voedt de EGCG uw huid, ondersteunt het uw weerstand en geeft het iedereen, ook sporters, een extra boost van energie. Zowel JONG als OUD heeft dus baat bij deze zeer hoge zuiverheidsgraad EGCG.

Wanneer u onze EGCG capsules wilt bestellen, profiteert u van alle voordelen in onderstaand rijtje:

  • Gratis verzending vanaf € 80,-
  • Voor 17.00 uur besteld? Morgen in huis!
  • Green tea capsules met maar liefst 95% pure EGCG
  • Geen toegevoegde stoffen en geen cafeïne
  • Voe u mooi, jong en sterk


Zelf de resultaten ervaren?

Wilt u de effecten zelf ervaren? Neemt u dan één of twee Teacaps per dag in. Voor het beste resultaat is de inname met de koffie en theetijden het geschikts. De bedoeling is, dat u de EGCG capsule inneemt op de nuchter maag (tenminste een half uur voor of na de maaltijd); met water, thee, koffie of een sapje is prima.

Bestel een gratis infopakketje via het contactformulier!


Hoe te gebruiken?

Het innameadvies is 1 capsule per dag voor dagelijks onderhoud of 2 maal per dag voor een extra boost. Neem de capsules iedere dag op een nuchtere maag, een half uur voor de maaltijd. Hier leest u meer over het gebruikersadvies. U zult al snel merken dat de groene thee pillen een geneeskrachtige werking hebben en u lekkerder in uw vel gaat zitten dankzij de EGCG zonder cafeïne. Omdat EGCG een natuurlijk en veilig product is, kan ieder gezinslid voor een aanvulling op de gezondheid groene thee capsules innemen. Van jong tot oud.


Meer informatie over Refresh Teacaps

Wilt u ons iets vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven u deskundig advies. Hiervoor kunt u altijd per mail of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Bent u patiënt van een therapeut(e), arts of apotheek? Ook zij kunnen voor u bij ons bestellen en informatie opvragen.

Wilt u direct zelf EGCG capsules bestellen? Ga dan naar onze producten in de webshop. Met onze 42 capsules voor slechts € 17,25 heeft u met tenminste 1 capsule per dag genoeg EGCG capsules voor ruim 1,5 maand. Wilt u uw lichaam een extra boost geven? Dan heeft u met 1 flacon van 42 capsules genoeg voor 3 weken.

Wilt u graag de Refresh Teacaps bestellen? Hier kunt u direct in onze webshop uw voorraad EGCG capsules bestellen. U kunt kiezen uit verschillende hoeveelheden.


EGCG capsules bestellen of een gratis infopakketje aanvragen?

U kunt mailen naar info@refresh-teacaps.nl of u maakt gebruik van het contactformulier bij Klantenservice. Wij sturen u zolang de voorraad strekt een boekje mee over EGCG en mailen of sturen u onze verzamelde Teacaps gebruikerservaringen van de afgelopen jaren. Bestel vandaag nog uw Refresh Teacaps en ervaar snel meer energie, een stralende huid en een fit gevoel!


Onze producten

1 flacon (42 stuks) / vanaf 3 weken tot 1,5 maand

1 flacon (42 stuks) / vanaf 3 weken tot 1,5 maand

De Refresh Teacaps capsules hebben een minder bittere smaak dan andere capsules en zijn makkelijk op..

€ 17,25

5 flacons (210 stuks) / vanaf minimaal 15 weken

5 flacons (210 stuks) / vanaf minimaal 15 weken

Koop dit product en bespaar € 5,35 op de verzendkosten De Refresh Teacaps capsules hebben een..

€ 86,25

10 flacons (420 stuks) / vanaf minimaal 30 weken

10 flacons (420 stuks) / vanaf minimaal 30 weken

Koop dit product en bespaar € 5,35 op de verzendkosten en € 10,00 pakketvoordeel De Refresh..

€ 162,50