Gratis verzending vanaf € 80,00
Voor 17.00 uur besteld, morgen thuis

EGCG capsules

EGCG capsules kopen?

Iedereen wil er goed en verzorgd uit zien. Of u nou wat ouder bent of nog jong. Wilt u zich ook weer mooi, jong en sterk voelen? Net zoals vroeger, maar dan zonder heel weinig moeite te doen? Probeer de EGCG capsules van Refresh Teacaps dan eens! Deze pillen zorgen er voor dat u een gezonder en jonger leven aangereikt krijgt. En dat allemaal door het slikken van een capsule. Het resultaat? Meer energie, een betere conditie van uw organen en nog veel meer! Uzelf en uw huid zullen weer stralen zoals nooit tevoren. Kies voor een soepel en dynamisch leven!

Wilt u de effecten zelf ervaren? Plaats dan een bestelling in de webshop. Als u meer wilt weten kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice.


Werkzame stof in groene thee

Wat is EGCG en welke werking hebben de groene thee capsules of pillen eigenlijk uit? EGCG komt voort uit groene thee. Deze thee is gemaakt van de bladeren van de Camelia sinsensis. De thee heeft namelijk genezende en zuiverende eigenschappen, de bijzondere werkzame stof EGCG. Green Tea is dan ook niet voor niets al jarenlang razend populair in China en Japan. Het drinken van deze thee verkleint de kans op hart- en vaatziekten aanzienlijk. Ook verbetert de algehele gezondheid, waardoor chronische ziektes zoals kanker vermeden én bestreden kunnen worden. Zo blijkt uit onderzoek van een Japanse onderzoeker. De capsules dragen bij aan:

  • Mooie en strakke huid
  • Drie-eenheid. Hart, vaten en cholesterol
  • Meer energie, minder vermoeidheid. Zonder cafeïne
Refresh Teacaps zijn groene softgelcapsules met 150 mg 95% natuurlijke EGCG. Dit is de hoogste zuiverheid EGCG verkrijgbaar in Nederland.

Hoogste zuiverheidspercentage van Nederland

Iedereen heeft baat bij de EGCG capsules. Het houdt ieder gezinslid jong en sterk. Van jong tot oud! Kiest u voor het kopen van EGCG capsules voor ons? Dan geniet u van een hoop voordelen. Zo is Refresh Teacaps één van de zuiverste vormen van het groene thee extract. U bent dus verzekerd van de beste werking. Deze en nog meer voordelen hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Gratis verzending vanaf €80,00
  • Houdt u mooi, jong en sterk
  • Voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • 95% pure EGCG
  • Geen toegevoegde stoffen, waaronder cafeïne.
Voel u mooi, jong en sterk

EGCG capsules zonder cafeïne kopen?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de werking van de Refresh Teacaps EGCG capsules zelf ervaren? Kies voor een mooie huid en een goed en dynamisch gezond leven. Plaats een bestelling in de webshop en ervaar de bijzondere werking van de Refresh Teacaps 42 stuks zelf! Al veel tevreden klanten gingen u voor. Wilt u meer weten over de werking of over de voordelen? Neem gerust contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over dit krachtige voedingssupplement en over het gebruikersadvies. Neem gerust contact op met de klantenservice door het contactformulier in te vullen. We helpen u graag verder.


Onze producten

1 flacon (42 stuks)

1 flacon (42 stuks)

De Refresh Teacaps capsules hebben een minder bittere smaak dan andere capsules en zijn makkelijk op..

€ 17,25

5 flacons (210 stuks)

5 flacons (210 stuks)

Koop dit product en bespaar € 5,35 op de verzendkosten De Refresh Teacaps capsules hebben een..

€ 86,25

10 flacons (420 stuks)

10 flacons (420 stuks)

Koop dit product en bespaar € 5,35 op de verzendkosten en € 10,00 pakketvoordeel De Refresh..

€ 162,50