Gratis verzending vanaf € 80,00
Voor 17.00 uur besteld, morgen thuis

EGCG capsules

EGCG capsules met 95% zuivere EGCG

Iedereen wil er goed en verzorgd uitzien en gezond zijn. Een goede gezondheid betekent, dat u het beste uit het leven wilt halen- actief en energiek zijn, je goed voelen , er goed uitzien. Probeert u dan eens de EGCG capsules van Refresh Teacaps! Deze softgel capsules zorgen ervoor, dat u zich beter voelt en er beter gaat uitzien. Meer energie, een betere conditie en een fittere uitstraling van uzelf en uw huid. Hiermee presenteert u zich aan de wereld en laat u zien hoe u in het leven staat.

De Refresh Teacaps hebben een zeer hoge verkrijgbare kwaliteit EGCG en u kunt ervan op aan, dat dat dit oorspronkelijk Nederlandse apotheekproduct 95% zuivere EGCG (150 mg per capsule) bevat en cafeïne vrij is. De hoeveelheid EGCG in de Teacaps zorgen voor een optimaal gevoel van welbevinden en biedt u een hoop gezondheidsvoordelen.

Wilt u de effecten zelf ervaren? ..Neemt u dan een of twee Teacaps per dag in. Voor het beste resultaat is de inname met de koffie en theetijden het geschikts. De bedoeling is, dat u ze inneemt op de nuchter maag ( tenminste een half uur voor of na de maaltijd); met water, thee, koffie of een sapje is prima!

Bestel een gratis infopakketje via het contactformulier!

WILT U ONS IETS VRAGEN ?  Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven u deskundig advies . Hiervoor kunt u altijd per mail of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Bent u patiënt van een Therapeut(e), Arts of Apotheek? Ook zij kunnen voor u bij ons bestellen en informatie opvragen.

WILT UZELF DIRECT EGCG capsules bestellen ..gaat u naar onze producten in de webshop! Met onze 42 capsules voor slechts € 17,25 heeft u met tenminste 1 capsule per dag genoeg voor meer dan 1 maand. Wilt u uw lichaam een extra! boost geven, dan heeft u met 42 capsules genoeg voor 3 weken. 


EGCG capsules bestellen of een gratis infopakketje aanvragen?

U kunt mailen naar info@refresh-teacaps.nl of u maakt gebruik van het contactformulier bij Klantenservice. Wij sturen u zolang de voorraad strekt een boekje over EGCG en mailen of sturen u onze verzamelde Teacaps gebruikerservaringen van de afgelopen jaren. Vergeet u niet per mail of op ons contactformulier uw adresgegevens!!

NOG EVEN EEN WEETJE!!

EGCG , de belangrijkste werkzame stof uit groene thee, heeft een heilzame werking en is gemaakt van de het groene theeblad van de theeplant, de Camelia Sinsensis. In Azië waar de minste welvaartziektes voorkomen en de mensen het oudst worden is groene thee nog steeds erg populair en er wordt in China en Japan dagelijks meerdere keren per dag groene thee gedronken. De EGCG in de capsules ondersteunt u bij:

  • Mooie en strakke huid
  • Drie eenheid. Hart, vaten en cholesterol
  • Meer energie en minder vermoeidheid


DUS JONG en OUD hebben baat bij de zeer hoge zuiverheidgraad EGCG in de capsules van Refresh Teacaps! Al uw voordelen met onze Teacaps hieronder op een rijtje!:

  • Gratis verzending vanaf € 80, -
  • Voor 1700u besteld? Morgen in huis!
  • 95% PURE EGCG
  • Geen toegevoegde stoffen, geen cafeïne

 

VOEL U MOOI, JONG EN STERK!


Onze producten

1 flacon (42 stuks) / vanaf 3 weken tot 1,5 maand

1 flacon (42 stuks) / vanaf 3 weken tot 1,5 maand

De Refresh Teacaps capsules hebben een minder bittere smaak dan andere capsules en zijn makkelijk op..

€ 17,25

5 flacons (210 stuks) / vanaf minimaal 15 weken

5 flacons (210 stuks) / vanaf minimaal 15 weken

Koop dit product en bespaar € 5,35 op de verzendkosten De Refresh Teacaps capsules hebben een..

€ 86,25

10 flacons (420 stuks) / vanaf minimaal 30 weken

10 flacons (420 stuks) / vanaf minimaal 30 weken

Koop dit product en bespaar € 5,35 op de verzendkosten en € 10,00 pakketvoordeel De Refresh..

€ 162,50